Ve středu odpoledne se do hlavní jídelny sjeli uživatelé ze všech pavilonů, aby ochutnali dezerty připravené zaměstnanci našeho domova. Každý uživatel dostal tři korálky znamenající tři body, které měl rozdat právě těm dezertům, které mu nejvíce chutnaly. K ochutnávání všech 22 dezertů se podávala voňavá káva a pro „nekafaře“ nebyla připravena výborná citronová nebo malinová šťáva. Dezerty byly opravdu rozličné – od drobných perníčků, rohlíčků, kuliček všech barev a velikostí přes šátečky a hvězdičky z listového těsta, karamelové i perníčkové řezy až po brownies a tiramisu. Nejvíce bodů od našich uživatelů získal nadýchaný dezert z těsta, povidel a lehkého krému, který upekla jedna z našich kuchařek. Druhé místo získala se svým čokoládou politým „hřbetem“ nacpaným kandovaným ovocem a ořechy pečovatelka z pavilonu A. Třetí příčku pak obsadila také pečovatelka, ale z pavilonu B, která upekla starý dobrý medovník. Nutno dodat, že všechny dezerty byly vynikající a my se budeme těšit na další sladké klání o Velikonocích.